Peste cu cartofi si rozmarin

de susu in Peste, 22 Dec 2010 | 5788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de macrou
  • ½ kg cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 mana de masline kalamata
  • 1 ceapa
  • Rozmarin proaspat si uscat
  • Curry
  • Boia dulce
  • Alte condimente de care doriti
  • Cimbru
  • Piper mozaic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si rozmarin:

Eu pregatesc pestele cu o zi inainte. Se curata de intestine si urechi si se spala cu apa rece. Se sterge cu un prosop uscat, se condimenteaza pe toate partile si in burta, se unge cu ulei de masline si se pune la frigider astfel pestele isi va lua din aroma. A doua zi pregatim cartofii. Ii presaram cu condimente, punem usturoiul cu tot cu hainuta, maslinele, ceapa taiata julien si piperul boabe. Stropim cu putin ulei si amestecam cu mana pana intra bine condimentele in cartofi. Se pun in tava de la aragaz pe o hartie de copt. Se unge cu ulei o folie de aluminiu si se pune pestele. Se ruleaza folia si se strange la capete astfel incat sa nu se prelinga sosul pe dinafara. Se pun si pestii la cuptor sub tava cu cartofi. Pestii daca sunt mai mici se tin aproximativ 25 minute si daca sunt mai mari 40. Cartofii se scot cand sunt gata rumeniti

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata