Peste cod in crusta de fulgi

de Dea_Dea in Peste, 3 Iun 2013 | 3577 vizualizari

COMENTARII (20)

Ela68 1

03.06.2013, 09:28

mama mia, ce-mi place

Patricia Iordache 1

03.06.2013, 09:29

Tare bun!Eu imi fac si un mujdei.

Dea_Dea 1

03.06.2013, 09:33

Patricia da da merge cu mujdei si mamaliguta

Bunica 1

03.06.2013, 09:34

Bun codul preparat in crusta!

MotanLaOale 1

03.06.2013, 09:36

Tabita _ 1

03.06.2013, 09:37

diana_k 1

03.06.2013, 09:40

mena29 1

03.06.2013, 09:42

Bun bun! Vreau si eu!

adry88 1

03.06.2013, 09:54

bun bun

Bya Ralu 1

03.06.2013, 09:56

bun

_Alina_ 1

03.06.2013, 09:56

Dea_Dea 1

03.06.2013, 09:59

Multumesc dragilor!!

simona72 1

03.06.2013, 10:07

Sim0na 1

03.06.2013, 10:36

N-am mai facut de mult in fulgi de porumb

Miha 1

03.06.2013, 10:38

babi5 1

03.06.2013, 11:53

Anett 1

03.06.2013, 12:16

Dea_Dea 1

03.06.2013, 13:17

Multumesc de aprecieri dragii mei

Rocsi 1

03.06.2013, 14:46

mihaelar63 1

03.06.2013, 15:22

Pestele imi place oricand , cu atat mai mult daca e si in crusta crocanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in crusta crocanta