Perisoare de pui in sos bechamel

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 12 Feb 2011 | 5273 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare :

  • 400 g carne de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
  •  

Sos:

  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri rase faina
  • 350-400 ml lapte
  • Piper cu lamaie
  • Sare
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos bechamel:


Perisoare:
Carnea de pui se marunteste si se condimenteaza.Ceapa se poate pune in robot sau se poate toca foarte marunt cu un cutit.Carnea se amesteca cu ceapa,oul si orezul!Se amesteca bine.

Intr-o oala incapatoare se pune apa si delikat si se pune la fier.Cand da in clocot,se da focul mic si se pun perioarele formate cu mana umeda.Se fierb perisoarele pana este fiert orezul.Se scot pe o farfurie.

Sosul:

Intr-o cratita se pune untul si uleiul,cand amestecul este omogen se adauga faina si se “prajeste”,apoi se toarna lapte rece amestecand energic.Sosul se fierbe pana se ingroase.Daca are cocoloase se strecoara!Se condimenteaza.

 Perisoarele se pun in sos si se servesc cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

12.02.2011, 18:40

divainbucatarie 1

13.02.2011, 10:30

diaconta 1

13.02.2011, 20:00

ce minunate sunt,am mai vazut ceva asemanator la un prieten,sigur am sa le incerc

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
General Tso's Chicken