Perisoare de curcan cu sos de smantana

de adasev12 in Mancare copii, 1 Aug 2011 | 11240 vizualizari

 

am pornit de la faptul ca lui Alex ii plac perisoarele si morcoveii si fiindca aveam un piept de curcan, mi-am zis ca cel mai bine ar fi sa-i prepar niste perisoare, ca tot ii plac, si e jale cu el cu mancarea....dar merg foarte bine pt toata lumea, nu numai la copii....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept de curcan
  • o manuta de orez
  • un morcovel ras
  • un ou
  • o mana de pesmet
  • putina sare

pt sos:

  • un morcov mai maricel
  • 2 lg smantana
  • 2-3 felii de ceapa
  • 2 lg ulei de masline
  • o lg-ita de amidon de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu sos de smantana:

Mai intai am facut perisoarele si le-am fiert in apa cu putina sare.

Am pregatit intre timp sosul astfel: am pus uleiul la incins si am calit putin ceapa si morcovul taiat felii in jumatate.Am pus apoi o canita de supa de la perisoare si am lasat 10 min sa fiarba morcovelul.

Am scos apoi feliile de ceapa si am adaugat smantana, am legat sosul cu amidon si apoi am scos perisoarele din apa si le-am transferat in sos.

Am mai lasat sa dea un clocot impreuna  cu sosul si am stins focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de primavara cu sos de smantana