Papica buna !
pt perisoare
pt sosul de legume
pt garnitura
Legumele se spala si se taie cubulete, morcovul se rade, usturoiul se zdrobeste un pic.
Intr-o tigaie mare si adanca se pun la calit legumele cu un pic de ulei din conserva de rosii uscate.
Se calesc bine, apoi adaugam sos de rosii cat sa le acopere bine si sare. Mai lasam un pic la fiert si apoi le blenduim bine. Punem din nou la fiert si adaugam restul de sos de rosii.
Intre timp, pregatim perisoarele. Carnea tocata se pune intr-un vas de sticla, se adauga radacinoasele rase, ceapa si patrunjelul tocate marunt. Adaugam sare, si oul batut si amestecam bine. Formam perisoare pe care le punem peste sosul de legume si lasam sa fiarba cam 30 min. Gustam din una sa vedem daca e fiarta suficient si daca sunt facute, dam deoparte de pe foc.
Pastele se fierb cu putina sare, cateva minute, se scurg si se servesc cu perisoare cu sos.