Perisoare cu cus-cus, in sos tomat

de RODIMUR in Porc, 15 Feb 2019 | 3189 vizualizari

COMENTARII (13)

reisnaor_2006 1

15.02.2019, 11:27

delicios

RODIMUR 1

15.02.2019, 12:00

Mulțumesc frumos, Roxana! Chiar așa a fost...!

Merisor 1

15.02.2019, 14:29

Îmi plac perișoarele în orice combinație!

RODIMUR 1

15.02.2019, 14:36

Și mie-mi plac tare mult, Merișor! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

vasimur 1

15.02.2019, 16:29

miki_a 1

15.02.2019, 19:15

O combinație yammi!

RODIMUR 1

15.02.2019, 19:41

Da, Miki, au fost excelente și la aspect și la gust... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Rocsi 1

15.02.2019, 21:39

Rodica, zi de zi ne aduci numai bunatati! Faci niste preparate delicioase!

RODIMUR 1

15.02.2019, 22:27

Mă bucur că-ți plac, Rocsi... Toată viața m-am străduit să fac lucruri frumoase și bune...Sper să pot face asta în continuare... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 12:47

Ce bine arata!

RODIMUR 1

18.02.2019, 14:41

Mimi, și mie-mi place mult cum arată... Dar ce gust bun are...! Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Ancutsa 1

18.02.2019, 16:25

Tare bune!

RODIMUR 1

18.02.2019, 16:54

Așa este, Ancutsa... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata