Pere în sos de caramel

de portiadelumina in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 8512 vizualizari

COMENTARII (132)

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:18

Lavinia, tu eşti expertă în dulciuri, eu abia ştiu cum arată zahărul. Mulţumesc frumos!

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:19

Corina, deci aşa am lăsat impresia, de neserios, nu Uite că m-am ţinut de cuvânt. Mulţumesc frumos!

diaconta 1

10.09.2013, 15:23

Bine Padre,ca nu te-om mai recunoaste ,cu doua retete intr-o zi intri in randul bucatarilor))))

AnyCostescu 1

10.09.2013, 15:24

uauu...deci arata superbee......bravooooooo...m-ai dat pe spate sincer

papabundetot 1

10.09.2013, 15:27

delicios!!!!

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:27

Die, o veni şi vremea aia, acum rămân în zona ucenicilor, a nebucătarilor.

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:29

Any, dacă am zis, am făcut. Eu glumesc deseori, dar la lucrurile serioase nu glumesc. Mulţumesc!

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:33

Mulţumesc frumos, Dana!

Dea_Dea 1

10.09.2013, 15:51

Padre ai gatit ? Cu siguranta vreau doua

portiadelumina 1

10.09.2013, 15:57

Dea, păi nu mai ies la numărătoare pe urmă, că eu ori dau tot, ori nimic.

Bya Ralu 1

10.09.2013, 16:10

bune bune

portiadelumina 1

10.09.2013, 16:14

Bianca, cum m-am priceput şi eu. Mulţumesc!

CookieMonster 1

10.09.2013, 16:26

imi plac

portiadelumina 1

10.09.2013, 16:28

Mă bucur, Andreea! Mulţumesc!

Merisor 1

10.09.2013, 16:53

Doar trei pere ai facut?
Dar sunt sigura ca vei mai face!

portiadelumina 1

10.09.2013, 16:58

Meri Am zis că de probă să fac doar trei, că deh, eu cu gătitul Mulţumesc!

Irina 1

10.09.2013, 17:16

Valclaudia 1

10.09.2013, 18:02

a pregatit Padre desert... Super bun trebuie sa fie! (nu ca muraturile n-ar fi dar...) Hai ca pana in noiembrie e timp si de-un tort! Ce spui??

mena29 1

10.09.2013, 18:07

Ce mult mi-a placut introducerea,Padre! ))) No sa vad unde-i portia mea

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:21

Claudia, săptămâna asta tot oi posta câte ceva, că am muncit Apoi vedem noi şi cu tortul, măcar unul cu 7 etaje să fac. )

Panacris 1

10.09.2013, 18:22

Tocmai vroiam să spun și eu: doar trei pere ai executat???, dar Merișor a fost mai rapidă Super interesante perele asezonate cu sos de caramel Aaa, dar cum spunea Simo și eu le vedeam în sos de vin alb, astfel nu-și schimbă culoarea Am și eu trei pere rătăcite într-o fructieră, ar trebui să probez, dar numai după ce postezi și rețeta de caramel Așă că așteptăm, adică eu și perele cu nerăbdare continuarea

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:23

Mena, eu tot aş mai fi scris, că la reţetă n-am avut mult de lucru, dar ar fi murit lumea de foame tot citind introducerea. Porţia ta Stai să-ţi explic Vino tu pe la noi că ne descurcăm, sigur!

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:28

Cristinamâine pun reţeta de caramel. Bine, mai mult pozele, că deja reţeta am înglobat-o până la urmă în cea de azi. Aşa că mâine amân ciorba şi pun caramelul) Ştiu şi reţeta cu vin, dar aia, cum îi spuneam Simonei, o ţin pentru vreun blat, poate vreoadată fac şi aşa ceva. În fine,nu mai zic multe, că nu vreau să par ca unul de ştie tot

mena29 1

10.09.2013, 18:31

))dai din colt in colt Padre,sa inteleg ca nu mai ai )

portiadelumina 1

10.09.2013, 18:32

Mena, ştiam eu că vii din conecediu? Acum am zis, dacă veniţi pe la noi, fad porţie dublă, şi pentru la pachet. )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pariziene simple