Pere coapte cu gorgonzola si brie

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 5528 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

09.01.2011, 10:00

Desi n-am papat niciodata, imi place mult ce vad aici

Bunica 1

09.01.2011, 10:13

Ooooooo, interesant !

lia maria 1

09.01.2011, 10:20

cu ce ingrediente ai folosit si la cum arata nu poate fi decat super bun

RuxyRux 1

09.01.2011, 10:22

Apreciez dar nu servesc gorgonzola si nici brie....

Mitinita 1

09.01.2011, 11:21

sofisticat

Dana_Retetegg 1

09.01.2011, 11:39

Adinuta 1

09.01.2011, 11:46

pff, am trecut-o la favorite super buneee

divainbucatarie 1

09.01.2011, 14:35

Va multumesc!

LUK 1

09.01.2011, 15:43

ce deliciu

MIUTA 1

09.01.2011, 16:56

Mihaela11_jo 1

09.01.2011, 19:02

Foarte fine

kamy 1

09.01.2011, 19:17

cred ca-s super delicioase

mena29 1

09.01.2011, 19:43

divainbucatarie 1

09.01.2011, 23:38

Sunt delicioase! le-am "topit" in cateva minute!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:13

interesant

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola