Penne rigate in salata vesela

de Veronica22 in Penne, 30 Oct 2015 | 2436 vizualizari

 

O salata simpla si de mare efect.
Tot vine si sarbatoarea de halloween si m-am gandit sa pregatesc o salata in ton cu acesta zi.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr paste penne rigate
  • 1 mana frunze de salata verde
  • cateva frunze de praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • 1morcov
  • 100 gr cascaval
  • 1-2 sfecle rosii
  • masline fara samburi
  • sare,ulei de masline,otet de mere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate in salata vesela:

Sfecla rosie se curata de coaja si se pune la fiert  in apa cu putina sare. Cand fierbe apa adaugam si pastele si le lasam sa fiarba si apoi sa se raceasca in apa in care au fiert pentru a se colora cat mai bine.Din dovlecel  taiem felii de 5 mm grosime din care apoi decupam fata de fantoma.Frunzele de salata spalate si scurse bine de apa se rup.Frunzele de  praz  se taie fideluta,morcovul se taie bastonase si rondele fine.Ardeiul rosu se taie in cubulete,de asemeni si cascavalul se taie in cubulete.

 Se amesteca apoi impreuna toate,se adauga si felii de masline. Se lasa deoparte doar feliile de dovlecel peste care presaram foarte putina sare.
 Cand pastele s-au racit se scurg bine si se adauga la salata.
Pregatim un dressing din ulei de masline,sare si otet de mere.Adaugam peste salata si peste feliile de dovlecel.Asezam si feliile de dovlecel peste salata si putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate in salata vesela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton