Foarte bune.
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Ciupercile se scurg intr-o strecuratoare.
Usturoiul se curata si se lasa intreg.
Intr-o cratita se pune uleiul si cateii de usturoi si se calesc 1-2 minute.
Cand sunt prajiti se scot si se arunca.
Se pune la calit ceapa si ardeiul pentru 4-5 minute.
Se adauga ciupercile si rosiile taiate.
Se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana scade zeama.
Se adauga pateul de ton pentru gust mai pregnant de ton.
Se condimenteaza cu condimente pentru paste, vegeta, piper si sare.
Se adauga si tonul scurs si se mai fierbe 2-3 minute.
Pastele se fierb in apa cu sare canform indicatiilor de pe ambalaj.
Se trec pe sub apa rece si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-un vas mai mare se amesteca pastele cu sosul de ton si ciperci.
Se amesteca 2 minute sa intre sosul in paste.
Se servesc calde presarate cu cascaval ras.
Sunt bune si reci.
Pofta Buna!