Penne cu sos de rosii si avocado

de RoXx in Penne, 24 Oct 2013 | 7411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr sunca
  • 150 gr ciuperci champignon
  • 250 gr penne
  • 30 gr unt
  • 50 gr parmezan ras
  • 1 avocado mare bine copt
  • 200gr pasta de tomate
  • 300 ml apa
  • 1 ceapa
  • 1 crenguta busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 praf de zahar
  • 2 lingurite oregano
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si avocado:

Pastele se pregatesc al dente , conform instructiunilor de pe ambalaj .

Sunca se taie cubulete.Ciupercile se taie in bucati de marime medie.Intr-o tigaie incinsa se pune untul si ceapa tocata marunt.Dupa 2-3 minute se adauga sunca si ciupercile si se lasa la foc mic cca 5 minute.Avocado se curata de coaja si se paseaza cu o furculita.Pasta de tomate se amesteca intr-un castron cu apa ,busuiocul tocat marunt ,pasta de avocado si restul condimentelor.Se amesteca pana ce se incorporeaza toate aromele , apoi se pune in tigaie peste sunca si ciuperci.Se asezoneaza dupa gust .

Cand pastele sunt al dente,se pun din apa in care au fiert,peste sos.Se amesteca bine si se mai lasa 3-4 minute la foc mic.

Se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc