Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta la fiert.Cand s-a fiert punem la scurs si o clatim cu apa rece.
Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,taiem pieptul de pui bucatele subtiri circa 2cm si punem la prajit.Curatam si ciupercile,le spalam si le taiem felii.
Cand s-a prajit carnea punem si ciupercile si le facem la foc rapid.Cand sunt aproape gata ciupercile punem pasta, mestecam si lasati circa 1 minut sa i-a gustul ciupercilor.Adaugam smantana si mestecam.Potriviti de sare si piper.
Serviti calda cu parmezan ras.Pofta buna!!!!
1
Daca smantana e prea lichida (cum am avut eu) adaugati 3-4 linguri de parmezan.
2
Daca e prea groasa puneti putina apa de la pasta.
3
Sa o serviti imediat,daca o lasati se ingroasa smantana.