Penne cu kaizer si ton

de -tony- in Penne, 23 Mai 2013 | 3775 vizualizari

 

Combinatia poate parea stranie insa gustul pestelui impreuna cu cel al kaizerului se imbina la perfectie.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip penne
  • 200 gr kaizer
  • 2 cutii ton in ulei
  • 1|2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei masline
  • parmezan (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu kaizer si ton:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba adaugam pastele si le fierbem circa 10 minute.

Intr-o tigaie punem cele 3 linguri ulei,adaugam kaizerul si ardeiul fisii si ceapa tocata marunt.Cind acestea s-au calit adaugam tonul scurs de uleiul din conserva.Adaugam si busuiocul maruntit.Potrivim de sare si piper.

Lasam sa se caleasca putin si tonul dupa care adaugam o jumatate pahar cu apa si lasam sa scada pina devine un sos.

Se adauga pastele scurse de apa si se amesteca.Se servesc fierbinti cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu kaizer si ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

23.05.2013, 19:54

Pennele sunt preferatele mele!

Angelina_Elena 1

23.05.2013, 20:16

Ce bine arata!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu sos de ardei rosii