Penne cu ardei si mozzarella

de - Andreea - in Paste, 5 Aug 2012 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr penne
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 3 ardei
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei usturoi
  • 500 gr mozzarella
  • 30 gr parmigian
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ardei si mozzarella:

intr-o tigaie cu uleiul incins se caleste ceapa tocata fin si ardeii taiati fisii...se adauga busuiocul,sare,piper,usturoiul zdrobit si se lasa inca 2 minute la calit.

pastele se fierb intr-o oala cu apa sarata.

cind sunt fierte se scurg de apa si se pun inapoi in oala.

se adauga mozzarella taiata fisii subtiri si se acopera ptr 2 minute,apoi se adauga ardeii.

se amesteca si se servesc presarate cu parmigian.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ardei si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

RuxyRux 1

05.08.2012, 22:32

Ce bine arata Caroline...si gustos!

Sim0na 1

07.08.2012, 14:11

ce bine arata..

iry-gabriela 1

11.08.2012, 14:03

paste acsociate cu ardei imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de budinca de paste la cuptor