Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 4435 vizualizari

 

O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!

 

INGREDIENTE

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte,
  • somon afumat,
  • untișor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat:

Peleții de creveți (pe vremea lui Ceașcă, erau foarte familiari!) se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire. Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]