Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 4037 vizualizari

 

O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!

 

INGREDIENTE

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte,
  • somon afumat,
  • untișor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat:

Peleții de creveți (pe vremea lui Ceașcă, erau foarte familiari!) se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire. Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diana_k 1

22.04.2013, 08:24

Bya Ralu 1

05.01.2015, 15:40

super

mihaelar63 1

05.01.2015, 15:42

Ce bune !!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv