Pavlova cu nutella si frisca

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Mai 2020 | 2251 vizualizari

 

Stiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat de ieri si azi cateva albusuri (nu multe, de aia nici nu a iesit prea bombastica fusta, dar nu-i bai, o mananc si asa)....am pus iar de-o Pavlova mai ''latareata'' si-am combinat-o cu nutella, frisca, fragi, capsuni, mure si zmeura si-am incalecat pe cantarul pe care nu-l am si mai postez o Pavlova.....:)))))))))))))))))))))))) Era sa uit, ca am uitat sa fac poze la toate etapele, eu asa am crezut, ca am facut, dar surpriza, n-am facut...:))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • Fusta Pavlovei
  • 130 g albusuri
  • 200 g zahar tos
  • 10 g amidon alimentar
  • 1 lingura otet
  • Decor
  • 50 g nutela amestecate cu 150 g frisca batuta
  • fragi proaspeti
  • capsuni proaspete
  • mure congelate
  • zmeura congelata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu nutella si frisca:

Am mixat bine albusurile cu un praf de sare, pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat s amixez pana am obtinut o bezea ferma, am adaugat amidonul si am continuat s amixez cca 2-3 min, la final am adaugat si otetul si am mai mixat 3 min. Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am asezat bezeaua in tava si am format fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am bagat tava in cuptor si am pus o lingura de lemn care sa tina departata usa cuptorului, am lasat cca 1 ora. Am scos din cuptor , am lasat sa se raceasca apoi am ornat-o cu nutela si fructe. Urmatoarea cred ca o sa fie cu cacao, ceva ciocolata, cine stie ce-mi mai trece prin cap.....:D 

TIPS-URI

1

frisca sa fie neindulcita, e suficient de dulce nutela si bezeaua

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu nutella si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Krem a la Krem cu mascarpone