Pateuri cu ciuperci si piure de cartofi

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2012 | 5211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj facut in casa sau cumparat....
  • o cutie ciuperci jumatate ceapa taiata foarte fin
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • umplutura doi:
  • 2 cartofi medii fierti
  • un vf lingurita nucusoara
  • sare piper
  • o lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci si piure de cartofi:

Se intinde foaie subtirica se decupeaza cercuri in mijloc se pune umplutura la alegere.

Umplutura de cartofi: se curata si se taie cubulete cartofii si se pun la fiert cu putina sare. Apoi se piseaza cu o furculita sau daca aveti sita speciala pt piure o puteti folosi se adauga untul si condimentele.

Ciupercile se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu ceapa sare si piper cand au scazut de tot se lasa la racorit si se pot umple pateurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jojogeo 1

07.07.2012, 20:23

foarte bune.am facut invitatilor azi si a fost batalie pe ele)

aziz 1

18.07.2012, 14:47

jojogeo

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu ciuperci