Pateuri cu cas si conserva de vita

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 3183 vizualizari

 

O gustare simpla, buna de pus la pachet si care e pe placul tuturor, cel putin asa a fost la noi!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr aluat foietaj
  • 150 gr conserva de vita
  • 100 gr cas de vaca
  • 80 gr cascaval
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 linguri faina alba
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu cas si conserva de vita:

Foietajul il dezghetam la temperatura camerei. Conserva de vita, casul, cascavalul le taiem bucatele, aproximativ egale, ca niste cuburi. Maslinele le taiem in jumatati, pe lungime. Presaram faina pe masa de lucru, asezam aluatul si il mai intindem putin cu sucitorul. Il taiem patrate egale. Pe fiecare bucata de aluat, pe margine, asezam o bucata de vita, cas, cascaval, iar deasupra cate o jumatate de maslina. Venim cu partea cealalta de aluat peste ingrediente, apasam bine marginile. Asezam pateurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata. Le scoatem din cuptor, le lasam putin la racorit si servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu cas si conserva de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu oua suedeze