Pateuri cu branza

de Teo in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 10865 vizualizari

 

Pentru ca aveam prin frigider un pachet de foietaj m-am gandit sa fac niste pateuri cu branza; nu am mai facut de multa vreme si fata mea mi-a dat ideea....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj "Bella"
  • 300 g branza rasa
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Branza se amesteca cu oul pentru a forma o pasta.

Se intinde foietajul si se taie in patratele potrivite, se adauga in mijloc cam o lingura de branza si se impatureste ca un plic.

Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou;  se da tava la cuptor pentru cca 30 min.

TIPS-URI

1

Pateurile se pot presara cu chimen, mac sau cascaval ras.

2

Desi nu sunt adepta foietajului, cand esti in criza de timp si vrei sa pregatesti ceva este bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]