Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni

de Tabita _ in Mancare copii, 21 Mai 2014 | 5664 vizualizari

 

Aceasta pasta fina este potrivita pentru bebelusi de la 6-7 luni, dar si pentru copiii mai mici sau mai mari.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • putina sare
  • (piper)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni:

Se spala pieptul de pui, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga putina sare.

Carnea fiarta se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine o pasta fina.

Daca nu aveti blender, pasati carnea si treceti-o prin sita.

Puteti sa adaugati cateva linguri din supa in care a fiert pentru a-i da o textura mai cremoasa.

Pentru bebelusi se pune intr-un castronel si se serveste cu lingurita.

Pentru copii se poate unge pe paine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru bebelusi se va condimenta cu moderatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

25.05.2014, 00:17

Da, Mihaela, se poate adapta. Eu am scris varianta cea mai simpla pe care o pot consuma si cei mai mici.

Xandrinne 1

25.05.2014, 00:24

Tabita _ 1

25.05.2014, 11:28

Xandrinne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute – buburuze