Pateu din ficatei de pui

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2009 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita si jumatate de sare
  • 1 varf de cutit de piper
  • 1 ardei rosu iute pe care il taiem marunt si punem doar jumatate
  • 200ml vin alb
  • 2 linguri cu margarina pentru calit
  • 100 g unt pentru adaugat in pateu
Portii: 600
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficatei de pui:

Intr-o tigaie punem margarina sa se topeasca, punem ceapa taiata marunt sa se caleasca in margarina, adaugam si usturoiul pe care il pisam fin.
Dupa ce se calesc adaugam ficateii de pui, sarea, piperul si ardeiul rosu, astupam cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.
Adaugam vinul alb peste ficatei si lasam astupat sa fiarba pana scade de tot.
Scoatem ficateii pe o farfurie, ii lasam sa se raceasca putin si ii punem in robotul de bucatarie cu cutitul care face pasta impreuna cu untul. Obtinem astfel pateul pe care il punem intr-o caserola si il lasam sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata