Pateu de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 8233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia boabe
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 4 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 2 lingurite amestec de legume
  • sare
  • usturoi( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Se pune soia la inmuiat in apa, de seara pana dimineata. Se strecoara si se fierbe in apa in oala cu presiune, impreuna cu morcovul, patrunjelul, si sarea.
Separat se caleste ceapa, in ulei si putina apa. Se ia ceapa de pe foc si se adauga boiaua ,ienibaharul si se amesteca bine.
Dupa ce soia a fiert, se stoarce de apa, si se amesteca bine cu zarzavatul si ceapa condimentata. Compozitia obtinuta se da prin blender, pana devine o pasta fina. Se adauga amestecul de legume, si pentru un plus de aroma si 2-3 catei de usturoi pisati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]