Pateu de ficat (by Gaby)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 4872 vizualizari

COMENTARII (24)

lia maria 1

09.11.2010, 18:31

sunt prima o felie de paine cu pateu si ajunge pentru cina

mihaelar63 1

09.11.2010, 19:02

o felie si mie , cu castravete murat daca se poate si ou fiert moale

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 19:08

a treia..................

ionix 1

09.11.2010, 19:17

toata lumea face... deci, si yo tre' sa fac

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:20

Pofteste Lia, cina e gata

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:21

mihaela eu dau pateul si castravetele murat, dar oul il fierbi tu

divainbucatarie 1

09.11.2010, 19:21

Yammy!

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:22

"a treia".......... vrei si pateu medi?

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:23

Ionela poti sa-l faci. Eu zic ca nu o sa regreti

La Ancuta 1

09.11.2010, 19:23

Multumesc divainbucatarie

gaby_duceag 1

09.11.2010, 19:28

ANCA, MA BUCUR MULT CA L-AI INCERCAT SI CA AI FOST LA FEL DE INCANTATA , CA MINE SI MY FAMILY. UPS, e cu caps) nu mai sterg)

Rocsi 1

09.11.2010, 19:28

dak mai faceti mult reteta asta si-o ia in cap gabita..oricum super

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:20

Gaby este foarte bun. A papat si Dragos, la inceput mai reticent, ca era ceva nou. multumesc

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:21

"dak mai faceti mult reteta asta si-o ia in cap gabita" .....asta era ideea, si-o ia in cap si nu mai gateste. Uite asa scapam de concurenta

diaconta 1

09.11.2010, 20:22

Ancule ,Gabita daca si-o ia in cap gateste de n-o mai ajunge nimeni din urma

mena29 1

09.11.2010, 20:34

Ancule,tre sa fac cumva sa ajung pe la tine sa vad cum a iesit pateul by Gaby

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:40

pai daca-i asa Dia, inseamna ca m-am tapuit. Am muncit cu pateul si nu am scapat de concurenta

kamy 1

09.11.2010, 20:40

fac si eu curandca mi-ati facut poftada cred ca-l fac cu ficat de porc...nu are de ce sa nu fie bun...nu?? anca 5f

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:41

Mena depinde in care parte a orasului stai, ca la cat de bun e, s-ar putea sa nu mai gasesti

La Ancuta 1

09.11.2010, 20:43

@Kamy... cred ca e la fel de bun si cu ficat de porc. Eu am avut de curcan. A fost proaspat, asa ca l-am "executat".

Bunica 1

09.11.2010, 20:47

E prea bun ca sa mai ramana ceva

La Ancuta 1

09.11.2010, 21:50

Multumesc Bunica. Laudele sunt pentru gaby, eu doar am urmat instructiunile

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:59

anca , las-o pe gaby , nu trebuie prea mult laudata ca si asa e cu nas pe sus

La Ancuta 1

09.11.2010, 22:57

Medi de data asta nu am ce face, ca a iesit prea bun pateul. Poate ca nu vede ca am laudat-o atat

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv