Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 7 Iun 2010 | 6908 vizualizari

 

Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi (500g)
  • Faina de porumb fin macinata
  • Faina de porumb grisata
  • Piper
  • Salvie uscata
  • Usturoi uscat,granule
  • Boia de ardei dulce
  • Sare
  • Lamaie
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.

Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.

Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

08.06.2010, 09:34

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 13:23

, neaparat trebuie incercata

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:28

mai intai iti dau furculitele, toate ; mai apoi te felicit pentru reteta ,. ard de nerabdare sa prepar si eu cu salvie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu sos exotic picant