Pastrav picant cu portocala si verdeturi

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 2893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc pastrav
  • 2 buc portocala
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri ulei picant
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav picant cu portocala si verdeturi:

Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam ceapa verde si se taie rondele mici. Patrunjelul si mararul se spala si se toaca marunt.
Amestecam verdeata cu zeama de la portocala, pesmetul, uleiul, sosul de soia si condimentam cu sare si piper. Ungem o forma termorezistenta cu ulei. Ungem si pastravii cu putin ulei (eu am folosit un ulei de masline aromatizat cu ardei mici foarte iuti). Se umplu pastravii cu trei sferturi din amestecul de verdeata si se aranjeaza in tava unsa cu ulei. Verdeata ramasa se presara peste pastravi. Se dau la cuptor pentru 30 minute.

Servim cu garnitura de cartofi natur.

  Se poate inlocui uleiul picant cu o lingurita praf de chilli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav picant cu portocala si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume