Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin

de COSTEO in Pastrav, 1 Apr 2013 | 43779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 morcovi
  • 2 lamai
  • 3 cepe uscate sau 2-3 leg ceapa verde
  • 1 cana si jumatate vin alb
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • 3 -4 rosii chery

 

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin:

Pastravii se cresteaza pe ambele parti, dar nu tare sa se ajunga la os. Se sareaza bine peste tot si se lasa sa se odihneasca.

Tava se unge cu ulei, se pune ceapa taiata rondele sau ceapa verde, apoi morcovul taiat rondele si feliile de lamaie.

Pestele se pune deasupra legumelor si se stoarce zeama de la o lamaie peste el.  Se pun si cativa catei de usturoi in coaja lor, dar putin striviti.

Rosiile cherry se pun pe langa peste.Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc minim. Dupa cele 20 minute se pune deasupra 1 cana si jumate de vin alb si se lasa inca 20 de minute la 170 grade.

POFTA BUNA! SPER SA VA PLACA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume