Pastrav la cuptor - in haine

de anca_rm in Pastrav, 5 Mar 2014 | 7251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   4 pastravi
  •  o lamaie
  •  12 buc rosii cherii
  •  sare
  •  piper
  • fasiii de ardei rosu si galben - optional
  •  ulei masline
  •  5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor - in haine:

Pastravul curatat si spalat bine il condimentam cu sare si piper , zeama de lamaie si il lasam cam 20 minute asa ( pestele  trebuie sarat bine , dar nu il vom lasa mult deoarece sarea scoate apa din el ) .

In acest tim pregatim folie de aluminiu (cate bucati de peste avem ) taiem o lamaie in felii subtiri , si ardeiul pe lungime . Mai facem un mujdei lejer din 5 catei de usturoi cu putina sare si 50 ml apa .

Pe fiecare folie vom aseza cate un peste , in mijloc punem bucati de lamaie .iar deasupra rosii , ardei ,cateva picaturi de ulei de masline si una doua linguri din mujdei. Strangem folia in asa fel incat sa nu iasa sucul lasat de peste dar lasam deasupra o deschizatura ca sa iasa aburii .

Punem intr-o tava si dam la cuptor cam 20 minute la 180 grade .

Se poate servi cu zeama de lamaie sau mujdei  si cartofi natur , sau cu orez .

Eu va doresc Pofta Mare !!!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor - in haine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume si cuscus