Pastrav la cuptor

de ianculubita in Pastrav, 14 Apr 2011 | 9050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de pastrav
  • 500g cartofi
  • 500g rosii cherry
  • 4catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 1lamaie
  • 50ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Pestele curatat,portionat,spalat,se condimenteaza cu sare,piper si cimbru;in tava se pun cartofii taiati rondele,usturoiul zdrobit,jumatate din cantitatea de rosii taiate,deasupra se pun feliile de peste,peste peste restul de rosii,rondele de lamaie,se stropeste cu ulei,se adauga 1cana cu apa si se da la cuptor 30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor