Pastrav la cuptor

de ianculubita in Pastrav, 14 Apr 2011 | 9429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de pastrav
  • 500g cartofi
  • 500g rosii cherry
  • 4catei de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 1lamaie
  • 50ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Pestele curatat,portionat,spalat,se condimenteaza cu sare,piper si cimbru;in tava se pun cartofii taiati rondele,usturoiul zdrobit,jumatate din cantitatea de rosii taiate,deasupra se pun feliile de peste,peste peste restul de rosii,rondele de lamaie,se stropeste cu ulei,se adauga 1cana cu apa si se da la cuptor 30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

Bunica 1

16.04.2011, 20:07

E peste.....e foarte bun ! Daca mai este si pastrav e perfect ! ]

MVMih 1

17.04.2011, 08:36

Foarte bun pestiucul

adry88 1

06.05.2011, 15:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar