Pastrav cu legume la cuptor

de Bucataras in Pastrav, 19 Apr 2016 | 14602 vizualizari

COMENTARII (27)

Geanina87 1

19.04.2016, 15:13

Arata foarte bine

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 15:18

O portioara vreau s eu!

Oana 1

19.04.2016, 15:25

Genial, sa-l incercati!

-Licurici- 1

19.04.2016, 15:26

Ce-mi place!

Bya Ralu 1

19.04.2016, 15:34

delicios

sebirizescu 1

19.04.2016, 15:48

miki_a 1

19.04.2016, 16:05

Foarte apetisant arata!

MotanLaOale 1

19.04.2016, 16:10

bun bun

Bunica 1

19.04.2016, 16:18

Placeeee!

mihaelar63 1

19.04.2016, 16:46

La peste ,inainte . Atacati !!!!

mena29 1

19.04.2016, 16:50

Valclaudia 1

19.04.2016, 17:02

la ataaaaac!

fulgdenea 1

19.04.2016, 17:03

laura_n 1

19.04.2016, 17:35

big like!

Panacris 1

19.04.2016, 18:05

Minunatttt! Direct la favorite

jolygina 1

19.04.2016, 18:31

Ce bine arata =D

marcela1979 1

19.04.2016, 18:45

alilianaa 1

19.04.2016, 18:51

ce bunatate!

katty 1

19.04.2016, 20:36

Delicios!

Rocsi 1

19.04.2016, 21:17

Aletta 1

20.04.2016, 11:41

botcrina 1

21.04.2016, 15:32

dantes 1

22.04.2016, 14:53

Foarte bun!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:36

Mihaela11_jo 1

20.06.2016, 09:05

Minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor