Pastrav clasic la cuptor

de Panacris in Pastrav, 24 Noi 2012 | 6880 vizualizari

COMENTARII (19)

AnyCostescu 1

24.11.2012, 17:33

bun

laura_n 1

24.11.2012, 17:35

dementiala papa! ador pestele

Panacris 1

24.11.2012, 17:39

Any

portiadelumina 1

24.11.2012, 17:39

Cât îmi place mie clasicul

Panacris 1

24.11.2012, 17:39

Laura , pestele e bun in perioada asta

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 17:40

delicios!

MotanLaOale 1

24.11.2012, 17:56

RoXx 1

24.11.2012, 17:57

un deliciu

Lau 1

24.11.2012, 17:59

bun

Geanina87 1

24.11.2012, 18:05

foarte gustos

Bya Ralu 1

24.11.2012, 18:46

foarte bun

Bunica 1

24.11.2012, 18:46

Ai facut si mamaligaaa!

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:27

mmm gustos

Rocsi 1

24.11.2012, 22:20

Pastravul ii place cel mai mult mamei...

gaby_gabytza 1

25.11.2012, 07:25

Cris2711 1

25.11.2012, 12:18

pe asta cand l-ai facut?Mai sa il ratez

Panacris 1

25.11.2012, 12:53

Cris, ieri am bucatarit

Sim0na 1

25.11.2012, 16:57

delicios!!!!!

kukibella 1

30.11.2012, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar