Paste vegetariene

de - Andreea - in Penne, 25 Iun 2014 | 11331 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult cand am citit reteta si mi-a placut si mai mult cand am gustat ! Este o reteta simpla perfecta pentru pranz !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 2 morcovi mici
  • 1 dovlecel
  • ceapa verde
  • 240 gr naut
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste vegetariene:

Morcovii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem fasii subtiri.

Dovlecelul il spalam si il taiem fasii iar ceapa o spalam si o taiem rondele.

Punem o tigaie cu putin ulei la foc iute  si calim legumele.Daca este necesar , adaugati putina apa.

Cand legumele s-au calit adaugati nautul .Potriviti de sare si piper.

Intre timp , punem  apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Se lasa la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj .

Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la legume.

Le punem 2-3 minute la foc iute .Daca este necesar adaugati din nou sare si piper ( depinde de gustul fiecaruia).

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Eu am folosit naut deja fiert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste vegetariene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu vinete si mozzarella