Paste scoici cu sos de cascaval

de madi_marin in Paste, 20 Iun 2010 | 6598 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta de paste, am improvizat ceea ce vedeti....

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste scoici
  • 6 ciuperci
  • 3 felii sunca de pui
  • 50 g cascaval
  • 150 g crema de unt ( la cutie- natur , fara arome)
  • branza Napolact pentru paste ,,'talienesti,,( rasa fin)
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu sos de cascaval:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ciupercile se curata si se taie feliute, iar sunca de pui cubulete. Se pun la fript impreuna intr-o tigaie cu un strop de unt.

Se face sosul: se puncrema de unt si cascavalul ras intr-o tigaita teflonata si se amesteca pana se topeste cascavalul si se obtine un sos gros.

Se amesteca pastele cu ciupercile , sunca si sosul . Se lasa cateva minute sa se absoarba bine sosul in paste, apoi se servesc presarate din belsug cu branza Napolact gata rasa foarte fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

21.06.2010, 15:36

mmmm tare bune tre sa fie

nadina73 1

24.06.2010, 18:08

ce nebunie cascaval ,ciuperci.............e pt minenu?las furcile si fur

madi_marin 1

24.06.2010, 19:08

nadina....m+am gandit ca or sa iti placa daca sunt cu ciuperci.... serveste, te rog....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno