Paste picante

de -Licurici- in Paste, 9 Aug 2016 | 5022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 paste;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • tentacule de calamar la conserva;
  • cateva rosii deshidratate;
  • sparanghel verde;
  • un ardei iute(verde si rosu);
  • o capatana de usturoi;
  • un dovlecel verde;
  • 2 rosii mici;
  • 100ml suc de rosii;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante:

  •  Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Dovlecelul se curata de seminte, apoi se taie cubulete mici, la fel si rosiile, sparanghelul si rosiile deshidratate.
  • Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul iute taiat rondele (am folosit jumatate de ardei verde, jumatate de ardei rosu - pentru culoare) si se lasa 1-2 min pe foc.
  • Calamarul din conserva se scurge de ulei, apoi se adauga in tigaie si se soteaza cateva minute.
  • Se adauga toate legumele (dovlecelul, rosiile, sparanghelul si rosiile uscate), sucul de rosii si sare, piper.
  • Se lasa pe foc 5-6 min, apoi se dauga pastele.
  • Se amesteca, apoi se serveste.
  • Au iesit foarte picante, exact cum ne place noua ;)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

Castraveti murati la soare – reteta rapida de vara

pe 06.08 la 11:40

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post