Paste la tava

de Ligia Bxl in Paste, 23 Iul 2013 | 11281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 4 oua
  • 100 gr smantana
  • 200 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata(jambon)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la tava:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.Cand sau fiert,se calatesc cu apa rece si se lasa la scurs.Separat se bat ouale cu smantana,sarea si piper.Se taie cubulete sunca presata si cascavalul.Intr-o tava din yena se pun pastele fierte amestecate cu sunca presata si cascavalul iar deaspra se toarna ouale batute cu smantana.Se da tava la cuptor ptr 30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara