Paste la cuptor

de - Andreea - in Farfalle, 12 Aug 2017 | 4317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip farfalle
  • 150 gr ciuperci in ulei
  • 80 gr masline negre fara samburi
  • 160 gr ton
  • 150 gr porumb dulce
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 gr parmezan
  • 1 cub ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Punem cateva linguri cu ulei intr-o tigaie, impreuna cu cubul de ceapa si amestecam cu o lingura de lemn. 

Adaugam apoi ciupercile bine scurse de ulei, tonul maruntit, porumbul scurs bine de apa de conservare si maslinele.

Amestecam bine si lasam la foc potrivit pentru 10 minute. 

Adaugam apoi sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam la fiert sucul la foc mic, pentru cateva minute.

Intre timp, punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet ( in functie de formatul de pasta dorit).

Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu sos. Amestecam bine. 

Punem pastele intr-o tava pentru cuptor si presaram cele 100 gr parmezan.

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade C, pana ce suprafata este frumos rumenita. 

Se servesc imediat! 

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle alla puttanesca