Paste foi de masline cu salam

de mihaelar63 in Paste, 4 Mai 2014 | 2828 vizualizari

 

Cum vad paste fainoase de forme si culori speciale nu ma pot abtine sa nu le achizitionez . Ne plac pastele si macar la doua saptamani o data ma salveaza de gandul meniului curent . Pe punga acestor paste scria ,,Foglie d' ólivo ágli spinaci ''. Dupa cate am inteles eu ,, foi de maslin cu spanac '' :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 500 gr salam de vara
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • codite de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa ,, aglio e olio ''[fulgi chili,fulgi usturoi , patrunjel uscat ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste foi de masline cu salam:

  • Am fiert pastele in apa cu sare respectand instructiunile de preparare de pe punga .
  • Am  curatat de membrana si am feliat salamul.
  • Am prajit salamul pana a devenit crocant . In acest moment am pus rosiile taiate cuburi, usturoiul , ceapa verde si condimentele .Am lasat doar cat s-au inmuiat rosiile .
  • Am servit amestecul cu salam deasupra pastelor cu branza de  burduf .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste foi de masline cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana