Paste cu unt si cascaval

de aziz in Farfalle, 17 Dec 2010 | 11769 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

17.12.2010, 16:08

Ina 1

17.12.2010, 16:55

vreau si eu niste papioane d'alea

LUK 1

17.12.2010, 17:07

si eu! 5

giuliana 1

17.12.2010, 17:22

vreau si eu

aziz 1

17.12.2010, 18:16

cu mare drag ,pentru toata lumea

Dana_Retetegg 1

17.12.2010, 18:20

yummi

ionix 1

17.12.2010, 18:36

n-are gusturi rele

aziz 1

17.12.2010, 19:10

retetegg,ionela

diaconta 1

17.12.2010, 21:16

ce elegante sunt

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:19

Frumoase frumoase frumoase! si bune!

aziz 1

17.12.2010, 22:30

dia pune una la camasa ai de unde alege sint 3 culori

aziz 1

17.12.2010, 22:31

ruxy esti invitata mea

diaconta 1

17.12.2010, 22:32

Zau de nu ma tenteaza sa fac asta

aziz 1

17.12.2010, 22:40

Bucataras Medi 1

18.12.2010, 22:25

Vin si eu la masa................

MotanLaOale 1

20.12.2010, 08:31

aziz 1

20.12.2010, 16:22

cu marre drag medi

aziz 1

20.12.2010, 16:24

domnule motan multumesc de vizeta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi