Paste cu ton si mazare

de - Andreea - in Paste, 5 Sep 2018 | 4521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste
  • 1 ceapa
  • 300 gr mazare
  • 200 gr Philadelphia
  • 160 gr ton
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si mazare:

Punem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand pentru a evita sa se lipeasca intre ele.

Ceapa o curatam si o tocam marunt. 

Punem ulei intr-o tigaie si calim ceapa. Adaugam apoi mazarea (eu am folosit mazare verde congelata) si lasam 1-2 minute. Adaugam apa cat sa acopere mazarea si lasam la foc potrivit pana ce scade toata apa. 

Adaugam acum tonul maruntit si bine scurs de uleiul din conserva. Lasam cateva minute si apoi inchidem focul.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu mazare si ton. Adaugam si Philadelphia si amestecam pana ce s-a topit si s-au amestecat bine toate ingredientele.

Servim pastele calde, optional cu putin parmezan.

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana