Paste cu ton si dovlecel

de Lau in Paste, 15 Aug 2017 | 5803 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 conserve ton
  • 1 dovlecel potrivit(cca 300 g)
  • 400 g rosii
  • sare si piper
  • busuioc
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si dovlecel:

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj,

Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min (avem grija sa nu se arda), apoi adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, 1/2 cana apa.

Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie ,dar sa ramana fermi, adaugam tonul, amestecam si lasam 2-3 min, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete, busuioc, condimente dupa gust.

Fierbem sosul pana ce devine consistent, adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

Servim cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (12)

Panacris 1

16.08.2017, 14:46

Rocsi 1

16.08.2017, 19:18

Corinuta 1

24.08.2017, 23:54

Bune tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]