Paste cu sparanghel si sos carbonara

de Veronica22 in Penne, 26 Oct 2015 | 3825 vizualizari

 

Sosul carbonara alaturi de sparanghel imbogatesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 200 gr sparanghel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic pentru Spaghete Carbonara
  • 300 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel si sos carbonara:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.
Sparanghelul se rupe de la partea lemnoasa si se opareste un min in apa cu sare dupa care se scoate in apa rece pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul de gatire.
Taiem sparanhelul apoi in felii de 1 cm pe diagonala si il punem in putin ulei incins la calit pentru 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel si sos carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

26.10.2015, 22:08

Gherca Daniela 1

27.10.2015, 09:49

Bya Ralu 1

28.10.2015, 06:35

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci