Paste cu sos si snitele la cuptor

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5319 vizualizari

 

Nu mai stiu de pe ce site am reteta, dar este foarte interesanta, sper sa va placa daca o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste penne
  • 1 conserva sos pentru paste
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 bucati oua
  • 150 grame pesmet
  • 100 grame faina
  • 200 grame cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos si snitele la cuptor:

Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.

Se pune pastele care au fost amestecate cu sosul pentru paste, se pune snitelele unele langa altele si se presara cascaval deasupra din abundenta cat sa acopere pastele si snitelele si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, se scot atunci cand cascavalul s-a topit.

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 feluri de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos si snitele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel imperial