Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 14982 vizualizari

COMENTARII (23)

Panacris 1

24.03.2014, 21:22

Musai să probez și eu fenelul

Rocsi 1

24.03.2014, 21:23

Tabita _ 1

24.03.2014, 21:29

aromat

Aurelia 07_07 1

24.03.2014, 21:31

tiby 1

24.03.2014, 21:36

tare bune !!!

Constelatialeu 1

24.03.2014, 21:49

Nu vreau din astea..

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 21:49

trebuie incercat

Bunica 1

24.03.2014, 21:53

Stiu Cleme.ca nu sunt pe gustul,dar mi-a placut foarte mult si Ioanei mele dragi!

Bunica 1

24.03.2014, 21:54

elucubratiiculinare ,Cristina daca-l incercati n-o sa va para rau!

Bunica 1

24.03.2014, 21:55

Rocsi,Tabita,Aurelia ,Tibi

MotanLaOale 1

24.03.2014, 22:20

bun bun crierul pane

GeorgiaA 1

24.03.2014, 22:24

Super!

Alexandra Burz 1

24.03.2014, 22:33

tare bun tre sa fie

jolygina 1

24.03.2014, 22:49

place

deyutzky 1

24.03.2014, 22:57

foarte bune!!

JulyCris 1

24.03.2014, 23:11

simonacallas 1

24.03.2014, 23:41

Grozav de bune sunt

dantes 1

25.03.2014, 05:44

Foarte bune!

anca_rm 1

25.03.2014, 08:39

mimaiii ce bune trebuie sa fie

ianculubita 1

25.03.2014, 09:24

vai de mine ce bun a fost,am trecut-o la favorite ca-mi place feniculul;eu fac si salata cu el

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:58

Ce arome proaspete!

laura_n 1

25.03.2014, 18:21

foarte fain sosul!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:55

deliciuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura