Paste cu legume si muschi file

de Corinuta in Paste, 23 Iun 2010 | 6002 vizualizari

COMENTARII (9)

eclerash 1

23.06.2010, 15:39

recunosc sa singura leguma pe care am folosit-o pana acum la paste era ciuperca...dar poate e si asa o idee cu legume mexicane!

silvi0ara 1

23.06.2010, 15:50

Ce bine arata.
Corina,daca vrei sa ai busioc proaspat cat mai mult timp,rupe florile,ca altfel se usuca.

Corinuta 1

23.06.2010, 16:00

Multumesc Silvioara, asa am sa fac

Corinuta 1

23.06.2010, 16:06

ecleras sa stii ca sunt fooooarte gustoase, am facut de mai multe ori ca au trecere

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 17:34

ce frumos arata!!!!faceam si eu in tinerete

Ramonaky 1

23.06.2010, 21:27

pai de danutzo,acu k esti baba,te-ai dat pe din astea mai "moi" k nu te mai tine proteza aaa,sa nu uit scopul vizitei mele Corina,arata f bine,5 furcu

Corinuta 1

23.06.2010, 21:48

Mersi Ramo! esti tare haioasaam vrut sa zic si eu ceva de "baba" da' nu mi-am permis

Ramonaky 1

24.06.2010, 17:46

nadina73 1

24.06.2010, 18:44

ce bine ca pap si de la tine si ce bine arata 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne in sos de Vodka