Paste cu lapte si branza

de Panacris in Paste, 1 Aug 2012 | 46961 vizualizari

 

Multumesc Postavaru ptr idee, eu am readaptat-o putin:D

 

INGREDIENTE

  • paste 300 g,
  • lapte dulce 500 ml,
  • margarina 50 g,
  • fulgi de porumb 100 g,
  • telemea de oi 300 g,
  • oua 4 bucati,
  • cascaval 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu lapte si branza:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si fulgi de proumb. Ouale se bat energic, adaugandu-se laptele si telemeaua rasa. In vasul tapetat se aseaza pastele, se toarna compozitia de oua, lapte si branza. Se rade cascaval deasupra, se pune in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mediu, neacoperit.

Se serveste cald sau rece dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

sebirizescu 1

09.01.2013, 23:19

super

babi5 1

19.01.2014, 16:27

Pushaa 1

19.01.2014, 20:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza (la cuptor)