Paste cu lapte

de corina241 in Mancare copii, 7 Ian 2011 | 14122 vizualizari

 

Noi mancam cu mic si mare orice paste cu lapte destul de des.Este cea mai simpla reteta posibila,dar m-am gandit sa reamintesc gustul copilariei fiecareia dintre noi.

 

INGREDIENTE

  • 200g paste tip spirala
  • 1 l de lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu lapte:

Pregatim o oala cu 2 l apa clocotita in care punem pastele lasandu-le 7-8 minute la foc potrivit.Le scoatem intr-o strecuratoare mare si le trecem sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

In aceeasi oala in care au fiert pastele,punem laptele si cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam pastele si zaharul,lasam sa fiarba 2- 3 clocote,apoi stingem flacara,adaugam zaharul vanilat si acoperim vasul.

Servim dupa cateva minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si miere