Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

de Krystal in Farfalle, 18 Iun 2015 | 5449 vizualizari

 

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site pe care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pasta in forma de fontite tricolore
  • 1 cutie ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 300 g sunca cubulete
  • 300 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • 200 g unt sau margarina
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 lingura vegeta
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel:

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara astfel: Se pune intr-un vas laptele cu untul sau margarina ( ce va place mai mult ) si vegeta. Dupa ce s-a topit untul , se aduga bateala facuta din faina si putina apa, apoi se amesteca continuu pana se ingroase sa nu faca cocoloase. Cand incepe sa de-a in clocot se ia de pe foc. Peste pasta fiarta de toarna ceapa cu ciupercile , sunca cubulete si cascavalul si se amesteca…apoi se toarna imediat sosul bechamel peste compozitie si se amesteca impreuna toate. Se serveste cald.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sos de rosii si ton