Paste cu brânză la cuptor

de diaconta in Paste, 3 Mar 2013 | 49073 vizualizari

 

Despre pastele acestea pot doar să spun că toţi cei care au mâncat au spus că nu au mâncat în viaţa lor ceva mai bun.Poate aceste este şi motivul pentru care le-am făcut a treia oară în mai puţin de două săptămâni.Cel puţin eu le prefer unei mâncări cu carne.Important este să nu vă zgârciţi la brânză şi smântână şi rezultatul va fi unul excelent.

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 300 g telemea de vaca
  • 250 g cas de vaca
  • 150 g cascaval mozzarela
  • 200 g smântâna 18% grasime
  • 2 oua
  • Sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brânză la cuptor:

Am fiert pastele.

Am razuit telemeaua si casul de vaca,am pus putina sare(daca telemeaua e sarata nu mai este nevoie) si am amestecat cu smântâna.

Am pastrat 2 linguri de smântâna pentru pus deasupra.

Am razuit cacavalul Mozzarela.

Am batut ouale cu cele doua linguri de smântâna si am pus mozzarela.

Pastele fierte le-am amestecat cu pasta de brânza cu smântâna ,apoi le-am pus într-un vas de yena.

Deasupra am pus oul batut cu smântâna si cascavalul.

Am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos deasupra.

Se servesc calde.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brânză la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si rosii