Paste cu branza

de mamaieelena in Paste, 8 Iun 2011 | 8139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. macaroane
  • 350 gr branza dulce
  • 2 oua
  • 100 gr.parmezan ras
  • sare
  • unt
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

Macaroanele fierte in apa cu sare apoi scurse in strecuratoare.

Branza se amesteca separat intr-un castron cu ouale,sare si macaroanele usor reci si se pun apoi intr-un vas rezistent la foc pe care l-am uns cu unt si tapetat cu pesment in prealabil. Se dau la cuptorul incins la 200 de grade pentru 30 de minute depinde de cuptor.

Sunt f bune pentru o masa de seara.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

08.06.2011, 19:05

multumesc pentru aprecieri si va primesc pe toti la cate o portie

lilik 1

08.06.2011, 22:18

am venit

florentina86 1

28.11.2011, 15:36

pfff arata dezastru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana