Paste cu ardei si sunca

de esmerandra in Paste, 28 Mar 2011 | 5371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 150g sunca
  • 200 ml smantana
  • o ceapa mica
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ardei si sunca:

Se pune oala cu apa pe foc si cand fierbe se pune sare, se amesteca si se pun pastele.

In timp ce pastele fierb se taie ardeiul cubulete sau in fasii. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se rumeneste ceapa taia marunt dupa care adaugati ardeiul si se coace pentru 5-6 minute adaugand un paharel de apa.

Se adauga sunca taiata fasii sau cubulete (dupa preferinta) si se lasa sa coaca impreuna pentru cateva minute, dupa care se adauga smantana, sare si piper si se mai lasa 2 minute pe foc. Scurgeti pastele si adaugati-le la crema de ardei.

TIPS-URI

1

se poate folosi bacon in loc de sunca sau carnati, ceea ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ardei si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii