Paste cu ardei si rosii

de Angelina_Elena in Paste, 17 Aug 2013 | 12981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280 g paste
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 6 rosii mari
  • 1 ceasca apa
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ardei si rosii:

Punem apa la fiert cu un praf de sare si 1 lingura de ulei.

Cand apa incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam 8-10 minute, apoi le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Spalam legume. Ceapa o taiem marunt iar ardeiul fasii.

Decojim rosiile, le taiem in patru si le punem in vasul de la blender.

Mixam bine pana obtinem o pasta.

Punem ceapa la calit in 2-3 linguri de ulei, iar cand s-a inmuiat adaugam ardeiul.

Amestecam, lasam sa se caleasca 5 minute la foc mic, apoi adaugam rosiile, cescuta de apa si lasam sa fiarba pana scade si obtinem un sos consistent.

Condimentam apoi cu sare si piper dupa gust.

Adaugam pastele fierte peste sosul de legume si amestecam.

Cand servim putem presara busuioc/parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos si ciuperci